Prevenció Risc Escolar


Biblioteca > Materials pedagògics > Infantil i Primària

COL·LECCIÓ DE CONTES

Hem dissenyat una col·lecció de contes per a treballar amb els alumnes diferents situacions de risc a l'escola i la seva prevenció. Disposeu d'una edició en paper, de distribució gratuïta per als centres adherits al nostre servei de prevenció, i de la seva adaptació interactiva per a treballar a l'aula.

A continuació trobareu la relació de contes de la col·lecció Ull viu! que hem publicat fins al moment:

Tinc gana! Tinc gana!
Aquest any, la Rosa i la Clara han decidit apuntar-se a atletisme. A les dues els encanta aquest esport: volen entrenar-se ben fort per arribar a córrer moltíssim! Però per córrer cal estar en forma i la Rosa només menja el que li agrada...
icoswf.gif
Que m'aixafen! Que m'aixafen!
Rriiiiinngg! Sona l'alarma de l'escola! Què cal fer? Sortir campi qui pugui? Quedar-nos quiets fins que arribin els bombers? Aquest conte ens ho explica...
icoswf.gif
La guerra dels polls La guerra dels polls
Ja vénen! Ja són aquí! Un batalló de polls és a punt d'atacar els caps i caparrons de nens i nenes. La batalla serà llarga i dura. Tothom en guàrdia!
icoswf.gif
No vull anar a l'escola No vull anar a l'escola
La Maria té un problema, no vol anar a l'escola. Ni els parels ni la mestra no saben el perquè. Els seus amics sí, però no en volen parlar. Què li deu passar, a la Maria?
icoswf.gif
El partit de l'any El partit de l'any
Només falta un minut per al final del partit entre els Braus i els Xacals. I tot es decidirà amb un penalt. O no?
icoswf.gif
Quina punteria! Quina punteria!
A en Martí i en Guillem els encanta esbatussar-se. I, és clar, no triguen a fer-se mal de debò. Trobaran la manera d'estomacar-se sense prendre mal?
icoswf.gif
L'escala d'en Ramonet Tapdebassa L'escala d'en Ramonet Tapdebassa
En Ramonet Tapdebassa té un problema: quan baixa les escales s'encongeix. Quin misteri! Com s'ho farà perquè això no li passi?
icoswf.gif

Document extret de www.prevencio.cat
© Prevenció Risc Escolar, S.L.