Prevenció Risc Escolar
Català
Català   Castellà Castellano
 
Cercar:
 
Materials pedagňgics
 Portada
 Infantil i Primŕria
 Gestió de la convivčncia
 Altres recursos
També et pot interessar:
   Llei de Prevenció
   Darreres publicacions
   ABC de la Prevenció
   
Treballes a una escola?
 
Fletxa Portada
Imatge llibres
Candau Aquesta pàgina utilitza una connexió segura (SSL) per transmetre la informació.

Afirmar que la prevenció és cosa de tots significa que també hem d'implicar els alumnes com agents actius de la prevenció dels danys no intencionats. Tant els alumnes més petits com, és obvi, els més grans, poden prendre consciència de les situacions de risc derivades de les seves conductes, les implicacions dels accidents i la necessitat, tant des de la perspectiva individual com des del bé comú, d'implicar-se activament en la reducció dels accidents o danys no intencionats.

Treballar amb els alumnes els assumptes referits a la prevenció i la promoció de la salut, com eix transversal de tot el currículum i en totes les etapes, és quelcom que es justifica des d'una finalitat doble:

  • Aconseguir reduir l'accidentabilitat a l'escola, augmentant, en conseqüència, la salut i el benestar dels alumnes i llurs famílies.
  • Educar els ciutadans i treballadors del futur en la necessària cultura de la prevenció.


Per això, en aquesta secció s'ofereixen materials destinats a treballar temàtiques diferents en relació a la prevenció i la salut amb els alumnes. Alguns materials es presenten com a recursos didàctics i propostes d'activitats d'ús directe a l'aula. Altres són materials de suport per a l'acció tutorial o d'orientació i, també, alguns materials es destinen als docents per facilitar la seva tasca de preparació d'activitats d'ensenyament - aprenentatge en relació a temàtiques d'actualitat que afecten la salut dels joves i infants.

Imprimir
 
     
 
Assegurances GASSIOT
Universitat Ramon Llull
Catalana Occident
Fundació Escola Cristiana
Agrupació Escolar Catalana
© Prevenció Risc Escolar, S.L.