Prevenció Risc Escolar
Català
Català   Castellà Castellano
 
Cercar:
 
Publicacions
 Portada
 Fulletons
 Llibres
 Contes
 CD i DVD
 Fitxes grŕfiques
 Powerpoint
 Dossiers
 Estudis i Recerques
També et pot interessar:
   Llei de Prevenció
   Darreres publicacions
   ABC de la Prevenció
   
Treballes a una escola?
 
Fletxa Informe sobre l'estat de salut percebuda dels docents
Imatge llibres

A través d'aquest espai us presentem l'informe final Avaluació de riscos laborals: Informe sobre l'estat de salut percebuda dels docents 2008-2009 en la seva versió completa i en la seva versió més breu, amb els resultats més rellevants.

Els resultats presentats corresponen a l'enquesta realitzada a 6.972 docents de 169 centres concertats de Catalunya, durant el curs 2008-2009.

Com podeu veure, el que manifesten els docents de les nostres escoles és encoratjador. Ens diuen que el clima d’il·lusió i entrega en la realització de la seva tasca educativa fa que treballin amb convicció: un 97% d’ells recomanaria aquesta feina. De la mateixa manera, l’estat emocional del 99% dels docents enquestats és bo o molt bo, i només un 1% és regular.

Aquestes dades indiquen que l’exercici de la docència a les nostres escoles, enlloc de deprimir-nos o estressar-nos, ens dóna satisfacció i ens ajuda a superar les dificultats. I, a la vegada, es demostra que l’estat de salut psicosocial dels docents és millor que el del conjunt de la població on residim.

Creiem que la constatació d’aquests resultats és una molt bona noticia per a les nostres escoles i un valor afegit sobre l’excel·lència de l’ensenyament als nostres alumnes. Són un missatge d’esperança en aquests moments difícils, ja que ens indiquen que la societat pot confiar en molt bons professional per a l’educació dels seus fills.

Materials relacionats:
icopdf.gif
Resum on es presenten els resultats més rellevants de l'enquesta sobre l'estat de salut percebuda realitzada als docents dels Centres Concertats de Catalunya, durant el curs 2008-2009.
Categoria: Estudi
icopdf.gif
Informe final amb els resultats de l'enquesta sobre l'estat de salut percebuda dels docents, realitzada a 6.972 docents de 169 Centres Concertats de Catalunya, durant el curs 2008-2009.
Categoria: Estudi
Imprimir
 
     
 
Assegurances GASSIOT
Universitat Ramon Llull
Catalana Occident
Fundació Escola Cristiana
Agrupació Escolar Catalana
© Prevenció Risc Escolar, S.L.