Prevenció Risc Escolar
Català
Català   Castellà Castellano
 
Cercar:
 
Activitats dins del centre
 Portada
 Legislaciķ
 Escola Infantil
 Entrades i sortides
 Laboratoris i tallers
 Ed. Física i esports
 Plāstica
 Aula d'informātica
 Zona d'esbarjo
 Cuines i menjadors
També et pot interessar:
   Llei de Prevenciķ
   Darreres publicacions
   ABC de la Prevenciķ
   
Treballes a una escola?
 
Fletxa Mitjapensiķ
Imatge llibres

Activitats al pati

  • La vigilància ha d'ésser activa. Cal anar-se movent i recórrer sovint aquelles zones que poden ser conflictives. Limitarem, en qualsevol cas, les zones on poden anar els alumnes no utilitzant aquelles que no siguin estrictament necessàries.

  • Els patis han de ser segurs i han d'estar lliures d'objectes. Les porteries han d'estar agafades a la paret amb el suport corresponent i amb el passador i tanca posats. Quan s'hagin d'utilitzar, el monitor de l'activitat serà el responsable d'anar a buscar les claus i obrir les tanques. També comprovarà que les porteries queden ben subjectes als pals de les cistelles de bàsquet mitjançant la cadena que hi ha posada. En acabar l'activitat, el monitor serà el responsable d'assegurar-se que les porteries queden ben subjectes als suports de la paret i retornarà les claus a la secretaria. Qualsevol anomalia que es detecti en aquests elements caldrà comunicar-la immediatament a la secretaria de l'escola.


El lavabo

  • Tot i que els alumnes han d'aprendre a anar sols al lavabo, no hem de descuidar la vigilància d'aquesta zona pels perills inherents que comporta. Caure dins la tassa, pujar-hi al damunt, tirar aigua o sabó a terra poden ser causa d'accidents.

  • Hem de saber en tot moment qui hem deixat anar al lavabo per evitar que hi hagi més alumnes del compte o que algun alumne aprofiti per anar a altres dependències de l'escola. Per tant, deixarem anar els alumnes al lavabo d'un en un.
Imprimir
 
     
 
Assegurances GASSIOT
Universitat Ramon Llull
Catalana Occident
Fundació Escola Cristiana
Agrupació Escolar Catalana
© Prevenció Risc Escolar, S.L.